SEO | Få Organisk Vækst Med SEO i 2021 | Digimarketing

Digimarketing

Søgemaskineoptimering

Få et tilbud

Hvad er seo? ⚙️

Hvad er SEO? Hvad er søgemaskineoptimering og er det egentlig det samme?
SEO står for søgemaskineoptimering, hvorfor det helt konkret handler om, hvordan du får din virksomheds hjemmeside optimeret på den bedst tænkelige måde. Dette har stor betydning for, at din side kommer til at ligge højt på listen af Google resultater, når der er personer, som søger på den service eller de produkter, som din hjemmeside tilbyder. Det er derfor også rigtig vigtigt, at få opsat dit Google univers korrekt fra start.

De 3 søjler i seo

I SEO arbejder vi ud fra de 3 søjler: On Page SEO, Teknisk SEO og Linkbuilding

01

On Page SEO

On Page SEO er den form for SEO de fleste arbejder med – altså det som findes på selve siden. Her taler vi alt fra content til struktur.

02

Teknisk SEO

Teknisk SEO er det der sker bagved hjemmesiden eller webshoppen og kræver tit og ofte man kan kode eller er teknisk stærk. 

03

Linkbuilding & PR

Linkbuilding er en væsentlig ting indenfor SEO. Linkbuilding kan betragtes som folk der henviser til din side fremfor andres. 

Der er mange SEO faktorer at forholde sig til - i digmarketing.dk ved vi hvor vigtigt ON-PAGE SEO er.

On Page seo

Det første skridt mod gode placeringer på Google starter med On Page SEO. Her kigger vi ind i hvad for noget content der er på siderne og arbejder med det. Her taler vi altså alt fra tekster, billeder, infografikker, videoer og alt i mellem. 

Ikke nok med man skal have content på sin side – så skal man også have godt content. Med andre ord, så skal man have content der henvender sig til søgerens intentioner og derfor skal man have content der konvertere. Kommer brugeren f.eks. efter viden, nytter det ikke noget du prøver at sælge noget med det samme. Her skal alle søge intentionerne spille sammen med det content søgeren lander på. Her arbejdes altså med alt fra artikler, blogindlæg, landingssider og meget mere. 

teknisk seo

Teknisk SEO er en meget vigtig ting indenfor SEO. Dog er det ikke det, der gør du over natten stiger fra en placering 80 til 8. Derimod kan god teknisk SEO være med til, at det content du allerede har vil få bedre vilkår. Teknisk SEO er altså alt det bagved siden, der gør at den kan findes og indexeres. 

Teknisk SEO kan være en abstrakt ting, hvis man ikke er teknisk stærk. Men helt forenklet, så handler det altså om at give Google og brugerne de bedste forudsætninger for at kan finde din side og bruge den. Det nytter ikke noget, du har en masse gode sider, fyldt med konge content – hvis ingen kan finde det. Derfor skal teknikken spille, så dit arbejde kan blive målt og vejet af Google og brugerne. 

linkbuilding

Linkbuilding er en af de vigtigste elementer indenfor SEO og Google har selv været ude og nævne, at det ligger i deres top 3 over ranking faktores. Det betyder ganske enkelt, at denne søjle absolut ikke må springes over. Google elsker at vise godt content, der møder søgeintentionerne. Men der findes i forvejen tonsvis af content på nettet og derfor vil Google som regel også vise de mest “trustworthy” sider og derfor skal din side se “trustworthy” ud i Googles øjne. 

Man kan se linkbuilding som en form for digital PR. Ikke nok med, at du får en masse af dine links linkjuice, men er dine links bygget korrekt, så vil det helt sikkert også resulterer i flere besøgende og forhåbentlig også nogle salg eller henvendelser. Linkbuilding er som nævnt en af de vigtigste elementer indenfor SEO, men det er også en af de ting som tager absolut længst tid at gøre ordentligt. Derfor kan det give rigtig god mening at få en professionel til at hjælpe med at få din SEO til at spille korrekt.

NATURES HELP

NORD SKO

GAIA JEWELS

KONTAKT OS

Vi elsker nye projekter og sidder klar til at hjælpe dig igang.