Google Ads | Få mere salg eller leads med Google Ads

Digimarketing

google ads

Få et tilbud

Få et boost med google ads 🚀

Google Ads kan give stor værdi for din virksomhed, da du med denne service, kan optimere din hjemmeside og dermed få mange flere besøgende. Har du en hjemmeside, hvor formålet er, at dine besøgende skal foretage sig en bestemt handling eller købe en service eller et produkt, kan det være helt afgørende, at din side bliver vist. For, at dette kan lade sig gøre, er der rigtig mange faktorer, som spiller ind, og som netop er afgørende for, hvorvidt din side bliver vist eller ej og dermed afgørende for, om din hjemmeside er en succes.

hvorfor google ads?

Tjen penge med din forretning i dag ved hjælp af Google Ads. Vi optimere altid for den højeste return of investment og sikre at du får fuldt udbytte af dine Ads kroner

01

Salg her og nu

Med Google Ads får du muligheden for at sælge med det samme. Uanset om du er nystartet eller har været i gamet i mange år. 

02

Få mere trafik

Med Google Ads er du sikret mere trafik – hvilket resulterer i mere salg. 

03

Skab et brand

Selvom du er nystartet kan du hurtigt og nemt skabe et brand med Google Ads. 

I digimarketing.dk træffer vi datadrevet beslutninger.

FÅ MAKSIMALT UDBYTTE AF DINE GOOGLE ADS

Google Ads kan hjælpe til at synliggøre din hjemmesides budskaber. Dette gennem annoncering, og det er netop det, som kaldes Google Ads. Det kan derfor godt betale sig at benytte netop Google Ads. Det er dog afgørende, hvem der laver annoncerne. Opsætningen er afgørende, og det er derfor virkelig vigtigt, at det er sat rigtigt op fra start. Det kan derfor være en god idé at benytte sig af en konsulent, som har erfaring indenfor området.

Hos Digimarketing kan vi både hjælpe med at lave kampagnerne, vi kan lære dig, hvordan du gør og derudover stå for den afgørende og løbende optimeringsproces alt efter dit behov. Vi kan altså bidrage til, at du får succes med din hjemmeside og dermed skabe stor værdi for din virksomhed. Vi er eksperter i Google Ads, og du er derfor sikret kvalitet omkring din Google Ads konto.

GOOGLE ADS GIVER TRAFIK

Man kan godt have en hjemmeside, som visuelt virkelig spiller, men som ikke har besøgende, og hvis det er tilfældet, kan alt andet stort set være lige meget. Det er derfor de besøgende og deres handlinger på siden, som er afgørende for hjemmesidens succes. Det er afgørende, at der er trafik på siden.

Der er overordnet to måde til at skaffe trafik og dermed besøgende på siden. Disse er enten betalt eller gratis trafik. Med gratis trafik menes besøgende, som har fundet frem til hjemmesiden med organiske søgeresultater i Google. Betalt trafik vil ofte foregå gennem betalt annoncering, hvor de besøgende finder vejen til hjemmesiden denne vej igennem. Der er dog ingen tvivl om, at en af den bedste og mest effektive måder til at skabe trafik og besøgende er Google Ads.

NATURES HELP

NORD SKO

GAIA JEWELS

KONTAKT OS

Vi elsker nye projekter og sidder klar til at hjælpe dig igang.