Få endnu flere salg med Facebook Annoncering | Digimarketing

Digimarketing

Facebook Annoncering

Få et tilbud

øg din omsætning og brand awareness med facebook annoncering 🚀

Sociale medier spiller en stor rolle i dagens Danmark. De sociale medier bruges af både private og erhverv som platforme til at dele forskellige budskaber. Det er derfor også en god måde at nå ud til mange mennesker ved at benytte de sociale medier. Dette kan man gøre via forskellige platforme. Når vi hos Digimarketing taler om annoncering via sociale medier, gælder det både Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. Alle medier som virksomheder kan have gavn af at bruge til annoncering, da mange mennesker dagligt bruger medierne. Langt de fleste danskere bruger en af de førnævnte sociale medier, hvor nogle også bruger flere af dem eller dem alle sammen.
Hos Digimarketing kan vi hjælpe dig med at annoncere via sociale medier. Vi er specialister indenfor Facebook og Instagram samt eksperter indenfor de øvrige medier som LinkedIn og Snapchat. Vi kan derfor hjælpe dig uanset hvilket medie, du ønsker at annoncere din virksomhed igennem. Vi kan også hjælpe dig til at benytte flere af medierne og dermed komme i gang med at skabe en platform for din virksomhed på de sociale medier.

Hvorfor Facebook Annoncering?

Tjen penge med din forretning i dag ved hjælp af Google Ads. Vi optimere altid for den højeste return of investment og sikre at du får fuldt udbytte af dine Ads kroner

01

Øget trafik og omsætning

Ved opsætning og udarbejdelse af de rigtige annonceformater, ser vi en markant stigning i trafik såvel som omsætning.

02

Mere omtale og flere følgere

En naturlig konsekvens af øget eksponering på sociale medier giver afkast i form af mere omtale og flere følgere. Vi målretter og udarbejder annoncer efter dine ønsker.

03

Præcis målretning

Vi målretter din strategi til specifikke kundetyper, som har interesse for din virksomhed.
Facebook eller META ads som bliver varetaget korrekt - vil man tjene penge på - digimarketing.dk

BRUG FACEBOOK ANNONCERING PROFESSIONELT

Vi anbefaler, at din virksomhed benytter Facebook til annoncering. Facebook er en platform, hvor mange virksomheder opnår succes med annoncering og en platform, som når ud til den brede befolkning. Det er nemt at skabe trafik på sin hjemmeside, hvis man benytter sig af annoncer på Facebook. Det kan dog være mere udfordrende at skabe trafik, som giver reel værdi for virksomheden. Trafik som konverterer til salg, kan være svært at skabe og kan kræve hårdt arbejde.

Her er det vigtigt at man arbejder databaseret, udarbejdet målgrupper og udregner livsstidsværdier for dine kunder. Med disse elementer er man lang vej i sin annoncering. Alt dette opsættes i Facebook Business Manager og er medvirkende til at præcisere dine annoncer. Dette giver ultimativt billigere annoncepris og bedre resultater.

Det er derfor helt forbudt at røre ‘boost’ knappen.

MANGEÅRIGE SPECIALISTER I FACEBOOK ANNONCERING

Det kan derfor være en god idé at benytte sig af specialister på området. Vi kan hjælpe dig med at få skabt en god struktur på dine annoncer og få rettet det mod den ønskede målgruppe. Dette er nemlig begge faktorer, som er afgørende for succesen med din Facebook annoncering.
Som specialister indenfor området, kan vi hjælpe dig til, at du får succes. Du vil kunne måle din succes på dine tal. Facebook annoncering kan hjælpe dig med konkrete tal på den effekt, som dine annoncer har. Det giver adgang til statistikker, som kan viser dig om og hvordan, at dine annoncer virker. På den måde kan du få konkrete tal på dine annoncers succes. Samtidig vil du kunne se det på bundlinjen. Sociale medier virker. Danskerne bruger meget tid herpå. Så snart danskerne har adgang til internet, er det ofte de sociale medier, som de bruger deres tid på. Derfor er også det rette at satse på, når du skal investere i annoncering af din virksomhed.

NATURES HELP

NORD SKO

GAIA JEWELS

KONTAKT OS

Vi elsker nye projekter og sidder klar til at hjælpe dig igang.