360 graders partner - Digimarketing

Digimarketing

360° ekstern partner

Vil du høre mere?

VI LØFTER DIN MARKEDSFØRING SÅ DU KAN FOKUSERE PÅ DET DU ER BEDST TIL 💻

Har du ikke tid til at løfte din markedsføring selv eller ligger dine kompetencer og lyst et andet sted? Så lad os stå for at løfte den samlede markedsføring for din virksomhed til en fast månedlig pris. Her vil vi være ansvarlig for at jeres hjemmeside er up-to-date, at jeres sociale medier er aktive og engagerende, at jeres nyhedsbrevstilmeldte modtager spændende mails samt at I bliver fundet af nye kunder i Googles kæmpe univers.

Et 360° samarbejde

Vi har stor erfaring med løfte og udvikle vores kunders platforme. Du bliver derfor ikke en forsøgskanin, men en reel kunde med udsigt til udvikling og øget salg. Vores kunder har valgt os fordi de kunne se et behov for eksperthjælp uden at ville være bundet af at have udgiften og risikoen i at have en fastansat. Her er 3 gode grunde til hvorfor vores model kan være aktuel for dig.

01

VARIABEL OMKOSTNING

Ved at outsource din markedsføring til os har du ikke den faste udgift og risiko i en fastansættelse. Vi er din frihed.

02

Plug-and-play

Vi har mange års erfaring og kan gå direkte til opgaven. Derudover kan vores erfaring komme dig til gode fra andre cases.

03

Vi lever for markedsføring

Det betyder vi er up-to-date med markedet og justerer og optimerer mod tidens trends.

HUSK nu at have styr på at jeres hjemmeside er korrekt mobiloptimeret - digimarketing.dk

Hvordan forløber et samarbejde?

Et typisk forløb hos os indebærer, at vi tager fuld ansvar for din online markedsføring. Det betyder at dine opslag på sociale medier bliver sat i skema ud fra et udarbejdet årshjul, din hjemmeside holder sig hurtig for dine besøgende og at din virksomhed bliver fundet af dine kunder. Uden at du skal gå med bekymringer.

Vi afrapporterer løbende via rapporter samt løbende møder, så du altid har en god fornemmelse i maven samt er opdateret på hvad der sker i din forretning online. Du skal blot bekymre dig om at videreudvikle din forretning – din online markedsføring bliver der tager god hånd om.

Hvilke brancher arbejder i med?

Vi diskriminerer ikke og arbejder i mange forskellige brancher indenfor både B2C samt B2B. Mekanismerne i at blive fundet på Google er de samme om du er plastikkirurg eller en IT-virksomhed. I den fælles sparring med dig finder vi frem til jeres virksomheds unikke kant, som vil være hjørnestenen i din online markedsføring. Det tekniske arbejde bag kulissen bliver sat op så det følger alle Googles foreskrifter.

Hvad koster et samarbejde?

Vi arbejder med fuld transparens og med helt åbne kort. Det er en forudsætning for at et samarbejde vil kunne lykkedes. Derfor er vi også åbne omkring vores prissætning, samt hvad du kan forvente at få for et samarbejde med os. Det er dermed også din sikkerhed for, at du ikke pludseligt modtager skyhøje regninger for arbejde du reelt ikke ved hvad er. Det er nemlig noget vi hører alt for ofte i vores branche – desværre.

Sammenlign med en in-house ansat

Der er selvfølgelig også fordele i at have en intern markedstingsmedarbejder ansat i eget hus. Oftest er dette dog en meget ufleksibel løsning, som samtidig omdanner – hvad der kan være – en variabel omkostning til en fast. Derudover er det oftest en dyrere løsning end blot at outsource aktiviteterne til os. I et forsøg på at overskueliggøre dette, så har vi her forsøgt at synliggøre de væsentligste forskelle.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der både til tilfældet med en in-house ansat samt ved os skal afsættes et særskilt budget til annoncering. Dette er ikke inkluderet i nogle af beregningerne (og ej heller de 19.995 hos os). Her kan man derfor godt argumentere for, at de penge man sparer ved at outsource til os er godt brugt på evt. annoncering. 

In-house ansat

Udgift
Løn
45.000 pr. mdr.
Pension
4.500 pr. mdr.
Feriepenge
5.625 pr. mdr.
Ferie
5-6 uger årligt
Oplæring
3-6 måneder
Forsikring
145 pr. mdr.
Kurser
5.000-6.000 årligt

Digimarketing

Udgift
Løn
19.995 pr. mdr.
Pension
0 pr. mdr.
Feriepenge
0 pr. mdr.
Ferie
0 uger årligt
Oplæring
1-2 måneder
Forsikring
0 pr. mdr.
Kurser
0 årligt

TAG KONTAKT

Har du lyst til at høre mere om vores 360° eksterne samarbejdsløsning eller har du et projekt, som du synes vi skal tage  en dialog om, så kontakt os endelig. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.