Få flere besøgende på din hjemmeside med levende video | Digimarketing

Digimarketing

Content marketing

Få et tilbud

brug billeder & video i din marketing 🎥

Videoproduktion kan være mange ting. Det kan være alt fra 10 sekunders branding video, man bruger i sin videomarkedsføring. Eller video, der bruges som et digitalt statement, om hvem og hvad man er som virksomhed. Det kan også være en 5 min lang walk-and-talk video, hvor man  præsenterer sin virksomhed. 
Mulighederne er mange.

3 Gode Grunde TIl Video Er Vigtigt

Et billede siger mere end 1000 ord. Og en video siger mere end 1.000.000!
Hos Digimarketing er vi eksperter i videoproduktion og hjælper mange forskellige virksomheder med at skabe relevant indhold.

01

Mennesker er vant til video

Dine kunder vil have video. På alle førende digitale platforme er brugerne blevet forvænt med video og visuelt indhold på deres ’væg’. 

02

Video bliver mere populært

Video er år for år blevet mere populært hos brugerne. Størstedelen foretrækker at se en video, før de læser teksten.

03

Fang opmærsomheden med det samme

Investér i video, hvis du vil huskes. Når du kun har fem sekunder til at gøre opmærksom på dig selv, skal din video stå knivskarpt. Det er jo så let at blive glemt i mængden.

HVOR ER VIDEO RELEVANT?

Alle steder. Det er det korte svar. Men bare rolig, du skal nok få det lange svar også.

Din hjemmeside er oftest den vigtigste indgang til din virksomhed. Selvom mange måske finder dig på Facebook. Derfor kan video på forsiden være en rigtig god investering. Fx kan du fortælle, hvilken værdi du skaber for kunden, eller med energi og gejst fortælle om et nyt produkt eller en ny service, I nu kan tilbyde.

Dine ’landing pages’, altså forskellige emner på din hjemmeside, bør også have en video, der forklarer indholdet på en kort og relevant måde.
Det foretrækker dine kunder simpelthen.

På sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn oplever video også en stigende popularitet. Video kommunikerer stemning på en måde, som intet andet medie formår. Og video fastholder brugeren i længere tid på din hjemmeside. Måske præcis længe nok til, at de får øje på det der helt fantastiske, du har at tilbyde dem.

Vores Services

Før vi går i gang med projektet, drøfter vi jeres behov og afklarer, hvor lang tid, der skal bruges. Måske har I selv idéer til typen af video, vi skal producere.
Ellers vil vi komme med anbefalinger ud fra jeres nuværende indhold og strategiske målsætninger.

Brandingvideo

Få lavet en video, der beskriver din virksomhed gennem flotte, levende billeder, interviews, indblik i arbejdskulturen, fremvisning af produkter osv.

Demonstrations Video

Dine produkter eller services er bedst tjent med at blive præsenteret på video. Demonstreret og gennemgået skridt for skridt.

Produktvideo

Præsentér dine produkter på video, så kunderne kan få et grundigt indblik i det, de køber. Produktvideo kan fx være en let gennemgang af produktet.

Testimonial Video

Hvem er bedre til at fortælle om, hvorfor du er så dygtig til det, du gør, end kunderne selv? Få lavet videoer, der får dine kunder i tale.

Rekrutterings Video

Find nye medarbejdere ved at vise din virksomhed frem på video, fremfor blot at skrive om, hvem I er. Lad kandidaterne få syn for sagn!

'How To' Video

Kunderne elsker video, der forklarer, hvordan dine produkter eller services fungerer. How-to-video er en simpel skridt-for-skridt gennemgang.

Video Til Sociale Medier

Videoproduktion kan være mange ting. Det kan være alt fra 10 sekunders branding video, man kan bruge i sin videomarkedsføring.

Brug for hjælp?

Er du interesseret i at få din virksomhed til at vokse ved hjælp af professionelle videoer i høj kvalitet? Så kontakt os på 70 60 57 75


Vi glæder os til at forevige alt det fantastiske, der sker i din virksomhed!

Tag et lille sneak peak i vores cases

Vi har hjulpet mange virksomheder med alt fra brandingvideoer til produktvideoer – du kan se et lille udpluk her!

Brandingvideo: Keld & Johs

Keld & Johs er en tømrervirksomhed, der bygger luksussommerhuse i de allerbedste kvalitetsmaterialer. Vi producerede en video, der fortæller historien om, hvorfor de har så stor succes.

Afspil video

Kundehistorier: Vildmarks-Jon​

Jon Lindberg vandt ‘Alene i Vildmarken’ i 2017. Efterfølgende har han ført sin store passion for outdoor-livet videre i Vildmarkscentret i Saltum. 

Vi producerede flere videoer til Jons sociale medier, så kunderne kunne få øjnene op for de fantastiske tilbud om teambuilding, outdoor og eventyr.

Produktvideo: Premium Wood Cykler​

Dream-bikes er en fabrikant og importør af elladcykler, elcykler og kabinescootere i stærke kvalitetsmaterialer. Med base i Pandrup sender de deres eldrevne køretøjer ud i hele Danmark.

Vi har produceret masser af indhold for dream-bikes. Fx produktvideo, der viser produktets funktionaliteter frem på en flot måde.

Afspil video

Hvad siger andre

Anbefalinger er bedst når de kommer fra andre – så vi lader vores kunder tale på vores vegne!

Vi er rigtig tilfredse med samarbejdet med Digimarketing. De fik hurtigt lagt en strategi for os og vores virksomhed, som gjorde at vi har fundet vores plads i markedet til stor succes.

anders-dream-bike-case
Dream-Bikes

Efter samarbejdet med Digimarketing har vi for alvor fået gang i vores forretning. Vi oplever en konstant stigende vækst i besøgende samt køb på vores webshop.​

palle-holmbech-dream-bikes-ceo
Natures Help

    KONTAKT OS

    Vi elsker nye projekter og sidder klar til at hjælpe dig igang.