Ny Hjemmeside | Få en ny og top tunet hjemmeside!

Digimarketing

hjemmesideproduktion

Få et tilbud

Ny hjemmeside eller webshop? 💻

En hjemmesides opsætning og udseende kan have stor betydning for hjemmesidens succes. Dette gælder både, hvis du som privatperson skal have lavet en hjemmeside eller som virksomhed. I begge tilfælde kan en korrekt opsat hjemmeside få betydning for sidens succes. På en hjemmeside er det nemlig ikke lige meget, hvordan man opsætter tingene. Man skal sørge for at fange den besøgendes opmærksomhed fra start. Hvis ikke dette er tilfældet, risikerer man, at den besøgende hurtigt er videre.

ny hjemmeside

Vi har stor erfaring med udvikling af hjemmesider til mange forskellige formål. Det betyder, at vi uanset hvilket formål, du måtte have med din hjemmeside, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper både private og erhvervsfolk, så de får succes med hjemmesiden.

01

Mobil Optimeret

Alle hjemmesider er selvfølgelig mobiloptimeret! Langt over halvdelen af alle besøgende kommer i dag fra mobilen og derfor er det nødvendigt med en mobiloptimeret hjemmeside.

02

Hurtig hjemmeside

Ingen gider bruge tid på en langsom hjemmeside og derfor sikre vi selvfølgelig altid at din hjemmeside er lynhurtig. 

03

Flot design

Et flot design er selvfølgelig et must for enhver hjemmeside. Derfor kan du altid forvente en flot og tidssvarende hjemmeside. 

HUSK nu at have styr på at jeres hjemmeside er korrekt mobiloptimeret - digimarketing.dk

Få en skræddersyet hjemmeside

Når vi hjælper private og erhverv med hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte og deres målgruppe. Dette er helt afgørende, og det er derfor vigtigt, at vi ved, hvad hjemmesiden skal bruges til. Med WordPress er du sikret en unik hjemmeside. Alle hjemmesider er specielt fremstillet, og der er derfor intet projekt, som er for stort til, at vi kan løfte opgaven.

Har du som privatperson eller virksomhed brug for hjælp til udarbejdelse af en hjemmeside, så kontakt Digimarketing. Vi står klar med en hjælpende hånd til ethvert behov. Ingen opgave er for stor, og intet projekt er for avanceret. Vi udarbejder en hjemmeside med udgangspunkt i dine behov og den tiltænkte målgruppe.

EN HJEMMESIDE MED FORMÅL

Hvis du har en blog eller lignende, vil din succes ofte afgøres udelukkende af antal besøgende. Ved en webshop har det betydning, at der er betalende kunder. Kunder der køber de produkter, som du sælger på hjemmesiden. Vi kan hjælpe dig med at få integreret en webshop på din hjemmeside, hvis du ønsker dette. På den måde kan du være sikker på, at din webshop får den rette opsætning. Vi kan også hjælpe til andre typer af hjemmesider. Vi har blandt andet også erfaring med booking hjemmesider og restaurant hjemmesider.

Alle hjemmesider udarbejdes i WordPress, hvor layoutet udstråler professionalisme med fokus på design og tidens tendenser. Du vil med et indbydende design kunne byde dine besøgende velkommen til din unikke hjemmeside. I samarbejde finder vi en løsning, som passer til dig. Med udgangspunkt i hjemmesidens formål fremhæves de ønskede kvaliteter. På den måde kan du fremhæve de elementer, som du ønsker de besøgende skal få glæde af på hjemmesiden.

Men hvad koster en ny hjemmeside?

Det kan være svært at give en helt konkret pris uden at kende dine krav og din virksomhed. Du kan alligevel prøve dig frem med vores hjemmesideprisberegner som kan give et estimat over hvad din nye hjemmeside vil koste. Ønsker du en mere konkret pris, kan du altid kontakte os for en dybdegående samtale omkring hvad vi kan tilbyde netop dig, din virksomhed og hvad det vil koste. 

NATURES HELP

NORD SKO

GAIA JEWELS

KONTAKT OS

Vi elsker nye projekter og sidder klar til at hjælpe dig igang.