Om os | Bliv klogere på os fra Digimarketing

Digimarketing

Om digimarketing

Datadrevne BTB marketing specialister i Nordjylland.

Digital Marketing & strategi er et must for den seriøse e-commerce & BTB virksomhed!

Hos os får du fuld gennemsigtighed, en strategisk tilgang og en nærværende samarbejdspartner, der viser dig genvejen til succes via jeres unikke digitale strategi.

0

Egne online virksomheder

0 +

Virksomheder hjulpet digitalt.

Hvorfor Digimarketing

Vores end-to-end e-handels support og tilgang bygger på vores store erfaring inden for vores egne virksomheder, nemlig de kritiske funktionsområder: Marketing, Salg, Forsyningskæder, Indkøb og ikke mindst Logistik, og med erfaringerne på egen krop – efterlader det os med den nødvendige knowhow der gør det muligt for os effektivt at tage del i jeres virksomhed, eller brand fra sin nuværende situation til succes.

Fuld gennemsigtighed

Vi vil jer og jeres virksomhed det bedste. Derfor ønsker vi, at I føler tryghed og får fuld indsigt i alt, hvad vi laver for jer.

Digital Marketing der giver resultater

I må gerne forvente resultater fra os. Det er det, vi måler os selv på.

Altid til rådighed

Tilgængelighed er vigtigt for os. Har I spørgsmål, kan I altid komme til os, for vi ved at vores succes beror på at jeres behov er i centrum.

Altid kvalitet

Vi går på arbejde for at levere kvalitet. Om det er i service, resultater eller bare i at alt andet er ligemeget.

DIGITAL MARKETING

DATA DREVET RESULTATER

Vi sætter en stor dyd i altid at være der for vores kunder, samt bidrage til at lære vores kunder hvad vi laver. Vi tror ikke på, at man oplever succes ved at sidde på alle guldæggene selv. Derfor sparrer vi gerne med vores kunder.


Vi stiler imod at levere solide resultater for vores kunder på en transparent måde, hvor der ikke bliver snakket henover hovedet på nogle. Vi er nemlig sammen om at skabe resultater.

Dbh - Jens Bjørn Kristensen & Andreas Østergaard

Jens B. Kristensen,
Stifter & Partner

"Vi stiler imod at levere solide resultater for vores kunder på en transparent måde, hvor der ikke bliver snakket henover hovedet på nogle. Vi er nemlig sammen om at skabe resultater."

Andreas Østergaard

"SEO er nøglen, der åbner dørerne til de eftertragtede topplaceringer i Googles søgeresultater. Det er kort sagt jeres hjemmesides direkte vej til synlighed – både i forhold til søgemaskinerne og kunderne"

Jens B. Kristensen

HAR I ET PROJEKT I TANKERNE?​

Vi udvikler brands og virksomheder digitalt. Og et stort netværk  med erfarne iværksættere og influencers omkring os, alt sammen kommer jeres situation til gode for med Digimarketing som partner, er I sikker på, at der er fokus på innovation, disruptive forretningsmodeller og forbrugeroplevelser rettet mod jeres målgrupper.