Om os | Bliv klogere på os fra Digimarketing

Digimarketing

Om digimarketing

Datadrevne marketing specialister i Nordjylland.

Digital Marketing & strategi

Hos os får du fuld gennemsigtighed, en strategisk tilgang og en nærværende samarbejdspartner, der viser dig genvejen til succes via jeres unikke digitale strategi.

0

Egne online virksomheder

0 +

Virksomheder hjulpet digitalt.

Hvorfor Digimarketing

Vores end-to-end e-handels support og tilgang bygger på vores store erfaring inden for vores egne virksomheder, nemlig de kritiske funktionsområder: Marketing, Salg, Forsyningskæder, Indkøb og ikke mindst Logistik, og med erfaringerne på egen krop – efterlader det os med den nødvendige knowhow det gør det muligt for os effektivt at tage jeres virksomhed, eller brand fra en sin nuværende situation til succes.

Fuld gennemsigtighed

Vi vil dig og din virksomhed det bedste. Derfor ønsker vi, at du føler dig tryg og får fuld indsigt i alt, hvad vi laver for dig.

Digital Marketing der giver resultater

Du må gerne forvente resultater fra os. Det er det, vi måler os selv på.

Altid til rådighed

Tilgængelighed er vigtigt for os. Har du spørgsmål, kan du altid komme til os. Dine behov er i centrum.

Altid kvalitet

Vi går på arbejde for at levere kvalitet. Om det er i service, resultater eller bare i at alt andet er ligemeget.

DIGITAL MARKETING

DREVET AF RESULTATER

Vi sætter en stor dyd i altid at være der for vores kunder, samt bidrage til at lære vores kunder hvad vi laver. Vi tror ikke på, at man oplever succes ved at sidde på alle guldæggene selv. Derfor sparrer vi gerne med vores kunder.

Vi stiler imod at levere solide resultater for vores kunder på en transparent måde, hvor der ikke bliver snakket henover hovedet på nogle. Vi er nemlig sammen om at skabe resultater.

Jens Bjørn Kristensen

Jens B. Kristensen,
Stifter & Partner

"Vi stiler imod at levere solide resultater for vores kunder på en transparent måde, hvor der ikke bliver snakket henover hovedet på nogle. Vi er nemlig sammen om at skabe resultater."

Jens B. Kristensen

HAR DU ET PROJEKT I TANKERNE?​

Vi udvikler brands og virksomheder digitalt. Og et stort netværk  med erfarne iværksættere og influencers omkring os, alt sammen kommer jeres situation til gode for med Digimarketing som partner, er du sikker på, at der er fokus på innovation, disruptive forretningsmodeller og forbrugeroplevelser rettet mod jeres målgrupper.