Digital Strategi | Få styr på din digitale strategi | Digimarketing

Digimarketing

Den Digitale Strategi

Få et tilbud

OPNÅ RESULTATER MED JERES EGEN DIGITAL STRATEGI !! 👨‍💻

Vi kan hjælpe dig med at give din virksomhed succes. Med en nøje tilrettelagt strategi kan vi sørge for, at din virksomhed får de rette placeringer på googles algoritmer. Dette ved hjælp af søgemaskineoptimering, som er en nødvendig og værdifuld ressource for din virksomhed. Derudover sætter vi os ned i fællesskab, så vi får skabt en fælles forståelse for arbejdet med den digitale strategi. På den måde kan vi nå de ønskede resultater og give din virksomhed succes. Det er hverken kompliceret eller dyrt, og ser man den succes og de resultater, som det kan bidrage med i forhold til, vil det vise sig at være hver en krone værd.

FÅ SPARRING FRA DIGITALE STRATEGI EKSPERTER

Det kan være en udfordring at tilrettelægge en værdifuld strategi, og det kan derfor være værd at hente hjælp. Hos Digimarketing har vi erfaring på området. Vi har hjulpet mange virksomheder gennem tiden. Vi har eksempelvis tidligere arbejdet med flere større produktionsvirksomheder. De er blevet hjulpet godt i gang og har nøje fået planlagt deres digitale strategi på ledelsesniveau.

01

Langsigtet plan

Lav en langsigtet strategi for hvorfor, hvordan og hvornår.

02

konkrete handlings metoder

Hands on aktiviteter du kan gøre for, at styrke din digitale profil

03

fast strategi for virksomheden

Undgå at flakke rundt i ledelses valg og følg strategien.

Hvorfor en digital strategi?

Digital strategi kan for mange lyde som fremmedord, hvor man nemt kan blive i tvivl om, hvad det vil sige, og hvad det egentlig handler om. Digital strategi handler om, ligesom mange andre strategier, at have et bestemt formål med bestemte handlinger. Man går eksempelvis heller ikke i gang med et husbyggeri uden, at man har lagt en digital strategi eller en plan. Der er dog alligevel mange, som blot kaster sig ud i det uden at have en egentlig plan, når det gælder digitale strategier. Det kan både koste dyrt og få store konsekvenser for en virksomheds succes.
Der er derfor rigtig mange eksempler på, hvordan man ikke bør gribe det an. Der er mange, som ikke anser det for noget stort at skulle oprette en hjemmeside, og derigennem få sin virksomhed op at køre. De opretter en hjemmeside, får skrevet lidt tekst hist og her om, hvad man tilbyder, og hvor god netop denne virksomhed er. Derefter bliver der tilføjet et logo, sat det hele grafisk smart op og tilføjet nogle kontaktoplysninger, så kører det. Det er dog fejlagtigt at tro, at det er så simpelt. Samtidig er der mange, som fejlagtigt tror, at man blot kan oprette sig på diverse sociale medier, også går resten af sig selv. Det er dog hverken simpelt at få succes på en hjemmeside eller på sociale medier, hvis ikke man har en helt klar digital strategi bag udviklingen.

En visuel visning af den digitale strategi:

Vi forstår via erfaring godt hvorfor det, at arbejde ud fra en unik digitalstrategi på den ene side er opløftende og giver så god mening, og på den anden side samtidigt også så fint – hvorfor det er en ordentlig mundfuld.

Dette har vi forsøgt ved at afspille vores basis slides som netop danne fundamentet i den digitalestrategi som vi altid benytter hos vores kunder.

KONTAKT OS

Vi elsker nye projekter og sidder klar til at hjælpe dig igang.