Digimarketing bliver til House of eCommerce - Digimarketing

Digimarketing

Digimarketing bliver til House of eCommerce

Digimarketing bliver til House of eCommerce

Indholdsfortegnelse

Om digimarketing.dk 

Igennem de sidste år har vi i digimarketing opnået stor erfaring med alt det som kræves for, at kunne leve af e-commerce via webshop. I samme periode har vi også lært, at det koster penge at tjene penge, og hvis man vil have succes med en webshop – så skal man kunne holde fokus og være parat til at ligger resourcer økonomi i den, ellers kommer det aldrig til at blive bidragende og en evig årsag til frustrationer.  

Men er digimarketing.dk så ikke længere et traditionelt marketingsbureau?

Nej må være det korte svar, for vi tilbyder ikke i houseofeCommerce.com enkeltstående services ala SEO, Google Ads osv. Nu fokuserer vi på, at teame op med ecommerce virksomheder hvor vi baseret på dialog med kunden og min. 1 workshop sammen – har fundet frem til at begge parter er seriøse, har ambitioner og vil erobre markedet. 

Hvad med de eksisterende kunder i digimarketing.dk? 

De kunder vi har i digimarketing.dk kommer intet til at opleve udover, at der er nyt logo på fakturaen, og nogle nye email adresser at skulle forholde sig til, så ingen væsentlige ændringer. 

 

Jens Bjørn Kristensen fra digimarketing.dk udtaler "vi er super glade for vores digimarketing.dk kunder og der vil ikke være ændringer i den daglige dialog og drift med vores digimarketing.dk kunder"

Anonym

Hvordan kommer man i dialog med House of eCommerce?

 

Nye e-mail adresser på jeres kontaktpersoner –

 
Andreas Østergaard mail er: aoe@houseofecommerce.com  
Jens Bjørn Kristensen mail er: jbk@houseofecommerce.com 

 

Få nyheder direkte i din indbakke