Case | Gaia Jewels - Digimarketing

Digimarketing

Gaia Jewels

Gaia-Jewels-hjemmeside-case

Gaia Jewels

Cecilie Hother, kendt tv-vært og oprindeligt uddannet guldsmed, er indehaver af smykkevirksomheden Gaia Jewels. Cecilie har lavet smykker lang tid før, hun begyndte som tv-vært. Og hun finder sin inspiration i naturen. Gaia Jewels’ logo er firbenet, som går igen i mange af smykkerne. Et særligt kendetegn ved Cecilie Hothers designs er, at flere er multifunktionelle smykker, der kan anvendes og ’styles’ på flere forskellige måder.

Projekt gennemgang

Kort fortalt har vi hjulpet Gaia Jewels med en helt ny, moderne og mobiloptimeret hjemmeside, der er tilpasset virksomhedens målgruppe. Derudover har vi leveret content marketing i form af branding-fotos af smykker samt videomateriale til hjemmesidens forskellige menupunkter.

Digimarketing har også stået for annoncering af Gaia Jewels-produkter samt opsætning af hele virksomhedens Google Univers og PPC-aktiviteter.

Hvad vi gjorde..

Hjemmeside Gennemgang

Hjemmesidens design er gjort enkelt og elegant. Det illustrerer det enkle og elegante i de smykker, Gaia Jewels sælger.

Yderligere er designet gjort meget feminint ved brug af de rosa og lyse farver, da Gaia Jewels primært sælger smykker til kvinder.

Ift. brugervenlighed er kurven og søgefeltet sat ind direkte i menuen, således at brugerne har nemt ved at se de varer, de har lagt i kurven. Og så brugerne hurtigt kan finde det, de leder efter.

Derudover er der placeret en menu i footeren, så brugerne hurtigt kan finde de vigtigste sider. Fx handelsbetingelser. Topmenuen er altid vist, så man ikke behøver at scrolle til toppen for at se menuen, og så er siden selvfølgelig responsive. For den skal jo kunne tilgås fra alle enheder.

Cormorant

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y z æ ø å

Roboto

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y z æ ø å

Smuk guld

#D2C5AD

Granit sort

#3C3D41

Lys rose

#F5ECE7

Gaia-Jewels-hjemmeside-case

PPC

ANDREAS SKRIVER HER.

Keywords

0 +

Stigning

0 %

Eksponering

0 +

Stigning

0 %

Content

For Gaia Jewels har vi leveret videoer til næsten alle hjemmesidekategorier og vigtige USP’er såsom specialdesign. Der er taget fotos af smykker ude på stranden for at symbolisere brandets forbindelse til naturen og de ‘rå’ omgivelser. Og der er taget fotos af smykker på en model ved et havnemiljø. For at visualisere anvendelsen af smykker og æstetikken.

KONTAKT OS

Vi elsker nye projekter og sidder klar til at hjælpe dig igang.